Op zoek naar italiaans restaurant hasselt?

 
italiaans restaurant hasselt
Buon'eatalia.'
Het is niet het zoveelste Italiaans restaurant in de rij. Wij willen graag een beleving brengen, een totaalbeleving waarbij Food for Friends een belangrijk item is. Wij proeven allemaal graag en liefst van alles een beetje. De avond moet meer zijn dan: bestellen-eten-betalen en wegwezen.
italiaanse pizza
Hollywood Studio wordt omgevormd tot Italiaans restaurant Gi. Hasselt Het Nieuwsblad.
Hollywood Studio wordt omgevormd tot Italiaans restaurant Giuliano. Investering van 1 miljoen euro zorgt voor 40 vaste jobs. 06/10/2016 om 0300: door dirk jacobs. Hollywood Studio opende, in de slipstream van Kinepolis zelf, twintig jaar geleden de deuren. Kleine foto: Giuliano Bruno. Precies twintig jaar nadat Kinepolis in Hasselt de deuren opende met in de slipstream onder meer de Hollywood Studio, lijkt nu eindelijk een einde te komen aan de lijdensweg van het horecaconcept.
restaurant
Italiaans restaurant Hasselt goudengids.be.
20 resultaten voor italiaans restaurant Hasselt. 1 Gault Millau Benelux. Thonissenlaan 69, 3500 Hasselt. Havermarkt 23, 3500 Hasselt. Fast food restaurant. Minderbroedersstraat 9-11, 3500 Hasselt. 1200: 1400, 1800: 2230.: Grote Markt 14, 3500 Hasselt. 5 Bar Tre. Botermarkt 19, 3500 Hasselt.
italiaans
Ristorante La Fontanella Heerlijke Italiaanse gerechten.
Veni, vidi, vini. Sinds 1977 brengt ristorante La Fontanella u eenvoudige en lekkere gerechten met een vleugje Italiaanse culinaire traditie. Kwaliteit staat hier voorop, evenals een respectvolle omgang met ingredienten en producten. Maastrichterstraat 60, 3500 Hasselt. 011/ 22 82 55.
restaurant
Ristorante Crudo Versuz.
2017 Club Entertainment BVBA All Rights Reserved. Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Belgium BE0508608117. In het Italiaanse restaurant aan Versuz, met aparte ingang, proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten.
hasselt
CRUDO Bar Ristorante.
In Bar Ristorante Crudo proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten. Met ongedwongen temperament verwelkomt Giovanni u in een stijlvolle, ongeforceerde omgeving. Een coole plek om te bezoeken dus, wat het tijdloze van de Italiaanse traditie enkel maar benadrukt.
italiaans
Pasta e Pane Hasselt Uniek Italiaans Restaurant in het YUP Hotel.
Voor groepen vanaf 15 personen zijn we geopend tijdens de middag. Achter het YUP Hotel vind je een parking, speciaal voor jou! Genieten in een smaakvol ingericht restaurant. Blijf op de hoogte. Copyright Pasta e Pane Hasselt 32 011.23.11.11. Scroll to top.
hasselt
L Aperi Vino.
Opgelet: Deze salami is de enige in ons assortiment die lactose en melkeiwitten bevat. Deze salami is genaamd naar het parco Sila een natuurgebied in Calabrië en wordt gemaakt op basis van vers Italiaans varkensvlees vermengd met geplette pepperoncino. Jamon Iberico Bellota Reserva 600., Deze Spaanse Iberico ham wordt tot de beste rauwe hamsoorten gerekend. De ham wordt voornamelijk in Zuidwest-Spanje geproduceerd. Deze vroegere genaamde pata negra is genoemd naar de zwarte poten van het varken. Het is echter geen officiële benaming meer voor deze ham, in Spanje is deze term zelfs verboden. Het is de gedroogde schouderham van eikelgevoede Iberico varkens. L'Apéri' Vino's' chef choice. L'Apéri' Vino's' chef choice. Een uitgebreide proeverij, samengesteld door onze chef, waarin alle aspecten van de menukaart aan bod komen, incl. dessert, koffie of thee. De ideale manier om de LAperi vino ervaring te beleven! Deze proeverij is enkel te verkrijgen vanaf 2 personen en per tafel. L'Aperi' Vino Food. Goei Goesting opent nieuwe topzaak in Hasselt. Dirk Hendrickx, uitbater van het succesvolle restaurant De Goei Goesting in Hasselt, heeft in het daarnaast gelegen pand een gloednieuwe zaak geopend.
italiaans
Home Plazza Hasselt.
Brasserie Plazza ligt in het hart van de stad Hasselt, hoofdstad van de Smaak, op de Grote Markt met zicht op de Sint-Quintinus Kathedraal. Onze eetzaak is gespecialiseerd in overheerlijke verse pizzas uit de steenoven en diverse soorten pastas. Toch liever zin in een fris slaatje of een een lekker stukje vlees? In ons modern en trendy restaurant kan u terecht voor een uitgebreide eetkaart.
restaurant
Dai cugini Restaurant hasselt.
2 for 1. Kom met 2 personen eten bij Dai Cugini en betaal voor 1. Het verhaal van Luc. Ik spreek voor zakelijke doeleinden vaak s middags af bij Dai Cugini, zegt Luc De Schepper, rector van de Universiteit Hasselt.
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt de smaak van de horeca.
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt. Boven het leegstaand pand van de voormalige Clinic in de Demerstraat tegenover de Molenpoort bevindt zich Italiaans restaurant Level Due. Zij zijn van plan om te verhuizen naar de Zuivelmarkt tegenover de Badderijstraat.
Giuliano cucina tradizionale italiana Giuliano.
bestel online winkelmandje login. Geniet van heerlijke pastagerechten, vers gebakken pizzas en een gezellig diner. Je vindt ons aan Maasmechelen Village en Hasselt Kinepolis! Pizza Salsiccia e Friarielli. Italiaans gehakt en Italiaanse spinazie. Pizza alla Porchetta. Fijn gesneden speenvarken, rucola en kerstomaatjes.

Contacteer ons