Op zoek naar italiaans restaurant hasselt?

 
italiaans restaurant hasselt
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt de smaak van de horeca.
Italiaans Restaurant Level Due Hasselt verhuist naar Zuivelmarkt. Boven het leegstaand pand van de voormalige Clinic in de Demerstraat tegenover de Molenpoort bevindt zich Italiaans restaurant Level Due. Zij zijn van plan om te verhuizen naar de Zuivelmarkt tegenover de Badderijstraat.
restaurant
Pasta e Pane Hasselt Uniek Italiaans Restaurant in het YUP Hotel.
Voor groepen vanaf 15 personen zijn we geopend tijdens de middag. Achter het YUP Hotel vind je een parking, speciaal voor jou! Genieten in een smaakvol ingericht restaurant. Blijf op de hoogte. Copyright Pasta e Pane Hasselt 32 011.23.11.11. Scroll to top.
2ehands versterkers
Buon'eatalia.'
Het is niet het zoveelste Italiaans restaurant in de rij. Wij willen graag een beleving brengen, een totaalbeleving waarbij Food for Friends een belangrijk item is. Wij proeven allemaal graag en liefst van alles een beetje. De avond moet meer zijn dan: bestellen-eten-betalen en wegwezen.
Geld Lenen Snel
Ristorante Crudo Versuz.
2017 Club Entertainment BVBA All Rights Reserved. Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, Belgium BE0508608117. In het Italiaanse restaurant aan Versuz, met aparte ingang, proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten.
dakwerker
CRUDO Bar Ristorante.
In Bar Ristorante Crudo proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten. Met ongedwongen temperament verwelkomt Giovanni u in een stijlvolle, ongeforceerde omgeving. Een coole plek om te bezoeken dus, wat het tijdloze van de Italiaanse traditie enkel maar benadrukt.
restaurant
Bar tre cucina italiana con accento mediterraneo.
e mangiare bene e mangiare sano. BAR tre is een rasecht Italiaans restaurant met roots in Puglia. Samen met zijn keukenteam tovert de Italiaanse chef van deze trendy zaak warme zuiderse smaken en kleuren op je bord. Een heerlijk stukje Italië in het bruisende hart van Hasselt.
LA BELLA NAPOLI Italiaans Restaurant Hasselt 3500.
Demerstraat 3500 HASSELT. Italiaanse Pizza Pasta Contact. Toon telefoonnummer 011 32 27 88 Email Website Facebook. Sfeer Eigentijds kader. 2 personen hebben dit restaurant beoordeeld. Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze. 9.7 Gebaseerd op 2 beoordelingen. Dit restaurant is aanbevolen voor.:
ARLECCHINO ITALIAANS RESTAURANT 3500 HASSELT.
De twee broers Ottati baten het restaurant uit samen met hun echtgenotes en zij zijn eveneens zusjes. Ze zijn erin geslaagd om Arlecchino tot één van de drukst bezochte Italiaanse restaurants in Hasselt te maken. Hier kan je terecht voor een traditionele keuken met verfijnde gerechten die eenvoudig maar tot in detail gepresenteerd worden; kortom een smaakvolle keuken waar de zon in elk bord aanwezig is.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Pizzeria That's' Amore.
Rossi Hasselt Italiaans restaurant, Pizzeria Facebook.
2 juli 2017 Hasselt, Flemish Region. Italiaans restaurant Hasselt, Flemish Region. 2.788 personen hebben hier ingecheckt. Lisse Dirix was Italiaans aan het eten met Giel Meertens en 3 anderen in Rossi. 23 juni 2017 Hasselt, Flemish Region. Italiaans restaurant Hasselt, Flemish Region.
Italiaans restaurant Hasselt goudengids.be.
20 resultaten voor italiaans restaurant Hasselt. 1 Gault Millau Benelux. Thonissenlaan 69, 3500 Hasselt. Havermarkt 23, 3500 Hasselt. Fast food restaurant. Minderbroedersstraat 9-11, 3500 Hasselt. Donderdag 1200: 1400.: Grote Markt 14, 3500 Hasselt. 5 Bar Tre. Botermarkt 19, 3500 Hasselt.

Contacteer ons