Resultaten voor bistro brugge

 
bistro brugge
Brasserie Grand Cru.
De Noorweegse Kaai is een weg met heel wat passage. Na heel wat renovatiewerken in het pand een prachtige zaak geworden! Noorweegse Kaai 5 I 8000 Brugge België. Openingsuren: van maandag t/m zaterdag van 12u tot 14u15 en van 19u tot 21u30.
ezelstraat brugge
Bistro Bruut, Brugse Bistro.
Bruut adminBb 2017-05-24T0812040000.: Bistro Bruut staat voor een mooie synthese van onze Vlaamse keuken, waar terroir en tradities in een eigentijds kleedje worden gestoken. Door een combinatie van streekproducten met een moderne visie, willen we een nieuwe kijk geven op onze eetcultuur.
brugge
restaurant bistro de schaar.
restaurant bistro de schaar. Reeds meer dan 10 jaar zijn grillades op houtvuur onze specialiteit van een lekker stukje vis tot een stevig stuk vlees worden ze naar wens in de zaal voor U gegrild. Om de twee weken veranderen de suggesties die seizoensgebonden zijn.
brugge
Bistro Maurice Brugge.
Voor verdere inlichtingen mag u ons steeds vrijblijvend contacteren: 0473/184.382. Bij Bistro Maurice kan u culinair genieten van een pure en lekkere keuken met dagverse producten. en dit met een prachtig uitzicht op het historische Walplein." Doe de moeite om ernaar te kijken." Mijn vrouw kookt." Finca da Linda 2800., Château La Commanderie 5300., I Lauri 2550., Trebbiano D Abruzzo 100%. Straffe Hendrik Wild 650., Brugs Tripel Bier 2015." Bordje Serranoham 850., Oud Brugge kaas met" Tierenteyn mosterd" 850.,
brugge
bistro restaurant Den Amand bistro restaurant Brugge.
CHOCOLADEMENU'S IN BRUGSE RESTAURANTS. Den Amand neemt deel met de Chocolademenu's in de Brugse restaurants tot 28 februari 2013. In Bistro Den Amand in het historische centrum van Brugge kun je heerlijk tafelen. Verse gerechten en een een heerlijke keuken zijn onze troef.
brugge
Bistro t Klein Genoegen.
Bistro t Klein Genoegen staat voor dagverse en heerlijke gerechten, die met respect en zorg klaargemaakt worden. Ons team verwelkomt u met een smile in ons huishoudelijke sfeer en tof kader, dit in een pandje in het historisch centrum van Brugge.
brugge
BISTRO DE SCHAAR Grill Restaurant BRUGGE 8000.
Bistro De Schaar 8000 Brugge Centrum. 8000 BRUGGE CENTRUM. RESTAURANT BISTRO DE SCHAAR. Terug naar de zoekresultaten. BISTRO DE SCHAAR. Hooistraat 2 8000 BRUGGE CENTRUM Restaurantgegevens bijwerken Toon telefoonnummer 050.33.59.79. Keukentype: Grill, Belgische, Franse. BISTRO DE SCHAAR. Hooistraat 2 8000 BRUGGE CENTRUM.
nieuw restaurant brugge Brugse vertellementjes.
Wekt het pleintje een beetje de indruk zich vooral op toeristen te willen richten dan deed Bistro Maurice een tegenbeweging. Ze beperkten hun kaart, gingen voor huisbereide gerechten zonder veel toegevingen te doen, en dat proef je. Door brugsevertellementjes in Culinair op 23/02/2014. BLIJF OP DE HOOGTE. Brugge à la carte.
Bistro Pastis Brugge Welkom.
webdesign by Stardekk. Pastis is een gezellige bistro gelegen aan de oevers van één van de vroegste stadsomwallingen van Brugge, de Speelmansrei. Het schilderachtige decor straalt een oase van rust uit, in de zomer kan men tevens genieten op ons gezellig terras.
Bistro Brugge-Link Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Historic Centre of Brugge. op 017, km afstand. op 02, km afstand. op 019, km afstand. op 019, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Bistro Brugge-Link. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Bistro Pili Pili welkom.
welkom op de Pili Pili website Welkom op de website van Bistro Pili Pili. Pili Pili is een bistro gelegen op een 200 tal meter van de historische Burg te Brugge. Het restaurant werd ingewerkt in een historisch geschermd gebouw.
Home.
Brecht Ruddervoorde behaalde in 2000 zijn koksdiploma in Hotelschool Spermalie te Brugge, was hulpkok in meerdere restaurants en chef kok van 2009 tot 2014 in restaurant Ten Voute Loppem. Kimberly Ruddervoorde is bachelor Psychologie maar heeft de horeca-microbe nooit kunnen verbergen. Zij was werkzaam in meerdere restaurants o.a. restaurant d'Afspanning' te Beernem. Sedert mei 2014 zijn we beiden een nieuwe uitdaging aangegaan met de overname van deze bistro.

Contacteer ons