Resultaten voor bistro brugge

 
bistro brugge
Welkom bij Bistro De Eetkamer te Brugge, gezellig tafelen in een historisch kader! Bistro De Eetkamer.
Welkom op onze website. Bistro De Eetkamer is een bistro met net dat beetje méér! Wij zijn gelegen in het hart van Brugge op wandelafstand van de Grote Markt. Wij proberen onze gasten het altijd naar de zin te maken door.:
camping veerse meer
Bistro De Schilder, Brugge Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Bistro De Schilder, Brugge. Restaurants in Brugge. Bistro De Schilder. Bistro De Schilder. 68 van 586 Restaurants in Brugge. Jan Van Eyck Plein 13 Jan Van Eyck Square 13, Brugge 8000, België. 32 50 34 64 62.
sony versterkers prijzen
Restaurant Kok au Vin in Brugge, Ezelstraat 21 Reserveer via 32 50 33 95 21.
hypothecaire lening simulatie
Brasserie Grand Cru.
De Noorweegse Kaai is een weg met heel wat passage. Na heel wat renovatiewerken in het pand een prachtige zaak geworden! Noorweegse Kaai 5 I 8000 Brugge België. Openingsuren: van maandag t/m zaterdag van 12u tot 14u15 en van 19u tot 21u30.
loodgieters regio oostende
Bistro De Eetkamer, Brugge Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellige lunch in kleine Bistro. Gezellige lunch in kleine Bistro met zeer klassieke gerechten en van een goede kwaliteit. Een aanrader als u in Brugge bent en een plaats kan reserveren. 1 Bedank John en Suzanne V. 2 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie.
Bistro zwart Huis Music and Foodscene Home.
Brugge Restaurant Bistro De Schilder Brugge Belgie nederlands.
Samen genieten van een betaalbaar valentijnmenu bij bistro de schilder in Brugge. Site in: English Nederlands. Bistro De Schilder. Jan Van Eyck plein 13. Sluitingsdagen: Zondag en maandag / Keuken doorlopen open van 12.00h. Bistro De Schilder Brengt leven in de Brouwerij.
Bistro Bruut, Brugse Bistro.
Bruut adminBb 2017-05-24T0812040000.: Bistro Bruut staat voor een mooie synthese van onze Vlaamse keuken, waar terroir en tradities in een eigentijds kleedje worden gestoken. Door een combinatie van streekproducten met een moderne visie, willen we een nieuwe kijk geven op onze eetcultuur.
Bistro Pili Pili welkom.
welkom op de Pili Pili website Welkom op de website van Bistro Pili Pili. Pili Pili is een bistro gelegen op een 200 tal meter van de historische Burg te Brugge. Het restaurant werd ingewerkt in een historisch geschermd gebouw.
BISTRO TABLEAU.
Nadien nog gezellig genieten van een verfijnd dessert of rustig nagenieten van een kopje koffie. Adress: Komvest 56 8000 BRUGGE CENTRUM. Gesloten op: maandag, dinsdag. Open op: vrijdag en zaterdagavond, iedere middag uitgezonderd zaterdag. Bistro Tableau Resto.be. Scroll naar bovenzijde.
Home.
Brecht Ruddervoorde behaalde in 2000 zijn koksdiploma in Hotelschool Spermalie te Brugge, was hulpkok in meerdere restaurants en chef kok van 2009 tot 2014 in restaurant Ten Voute Loppem. Kimberly Ruddervoorde is bachelor Psychologie maar heeft de horeca-microbe nooit kunnen verbergen. Zij was werkzaam in meerdere restaurants o.a. restaurant d'Afspanning' te Beernem. Sedert mei 2014 zijn we beiden een nieuwe uitdaging aangegaan met de overname van deze bistro.
Home Het Visioen Restaurant Brugge.
Brasserie Het visioen in Brugge ademt de sfeer uit van een klassevolle Parijse bistro. Met ons zongericht terras vlak aan het water is het hier heerlijk vertoeven. Ontdek onze avontuurlijke fusion keuken die de Belgische en Franse keuken combineert met de smaken van Azië.

Contacteer ons